USLOVI KORIŠĆENJA

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge online časopisa TELO KULTURE Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

www.telok.org.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod).

Korišćenje sadržaja ili delova sadržaja sa našeg portala je slobodno, u prvih 150 karaktera iz teksta – (isključivo) uz obavezno navođenje izvora (za štampane medije, TV i radio: najmanje dva puta, za sajtove: jednom) i linkovanja ka online zasposu TELO KULTURE (za portale). Objavljeni link ka tekstu ne sme da sadrži „nofollow”.

Korišćenje fotografija nije dozvoljeno.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.

U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Facebook, korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na ovoj mreži.

Administratori zvanične Facebook strane TELO KULTURE uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja.

Online časopis TELO KULTURE i Udruženje građana “TELOK” zadržavaju pravo da bilo kada, kao i bez prethodne najave promeni sadržaj bilo kog dela ili sajta u celini. Sajt ne mora biti dostupan u svakom trenutku.

TELO KULTURE zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku.


Copyright © 2021 TELO KULTURE. Sva prava zadržana.
Udruženje građana “TELOK”, Lepenički bulevar 3/46 34000 Kragujevac.